Het Lijf Is Wijs  
 Haptonomie&Massage  
Maya Salomons (1962)

Na mijn studie psychologie aan de Universiteit van Amsterdam en nog maar kort aan het werk als psychologe, viel mijn oog op een open dag aan de School voor Massage… Mijn hobby werd mijn werk. 

Sinds 1997 ben ik met veel plezier werkzaam als massagetherapeut. 

De opleiding tot Haptotherapeut was voor mij een logisch gevolg en heeft mijn interesse in de psychologie en 16 jaar ervaring als professioneel masseuse, met elkaar verbonden. In 2012 heb ik de vijf jarige opleiding aan de Academie voor Haptonomie te Doorn afgerond. Sinds 2012 werkte ik in mijn eigen praktijkruimte, maar na zeven jaar keurden zorgverzekeraars deze af omdat er geen passende wachtkamer was.  Tijd voor verandering! 

Terug naar mijn massages, maar dan op haptonomische basis!